Costa Dorada

CATALÀ

Donada la situació cèntrica del poble de Xerta, els municipis turístics de la costa de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita queden a escassos 30 minuts de "La Casa de Xerta", per aquest motiu us aconsellem visitar els nuclis de turisme de sol i platja dels Terres de l'Ebre.
La costa de l'Ebre pot presumir de disposar dels trams més encantadors del GR92 al seu pas per les costes catalanes. Si us agrada l'excursionisme no es perdin les cales verges i amagades entre els penya-segats de l'Ampolla i l'Ametlla de Mar.

CASTELLANO

Dada la situación céntrica del pueblo de Xerta, los municipios turísticos de la costa de l’Ametlla de Mar, l’Ampolla y Sant Carlos de la Rápita quedan a escasos 30 minutos de “La Casa de Xerta”, por este motivo os aconsejamos visitar los núcleos de turismo de sol y playa de Les Terres de l’Ebre. La costa del Ebro puede presumir de disponer de los tramos más encantadores del GR92 en su paso por las costas catalanas. Si os gusta el excursionismo no se pierdan las calas vírgenes i escondidas entre los acantilados de l’Ampolla i l’Ametlla de Mar.

REF: Costa Dorada // Stock: Disponible