Oferta Senderisme y BTT

Pot endinsar als Terres de l'Ebre a peu, amb bicicleta de muntanya, a cavall. Declarades RESERVA DE LA BIOSFERA, i zona d'especial conservació de la Unió Europea. El parc natural del Massís dels Ports, la via verda, el Parc Natural del Delta de l'Ebre, en camí sender mediterrani GR92, la ruta dels Estels del Sud, tot al seu abast des de Xerta.

Oferta del 20% de descompte a grups de senderistes i aficionats a BTT. Mínim 2 nits per a grups de 8 a 12 persones. OFERTA VÀLIDA TOT L'ANY (mes d'agost estada mínima 7 dies)

Puede adentrarse a les Terres de l'Ebre a pie, en bicicleta de montaña, a caballo. Declaradas RESERVA DE LA BIOSFERA,y zona de especial conservación de la Unión Europea. El parque natural del Massís dels Ports, la via verde, el Parque Natural del Delta del Ebro, en camino sendero mediterráneo Gr92, la ruta dels Estels del Sud, todo a su alcance desde Xerta.

Oferta del 20% de descuento a grupos de senderistas y aficionados a BTT. Mínimo 2 noches para grupos de 8 a 12 personas. OFERTA VALIDA TODO EL AÑO (mes de agosto estancia mínima 7 dias)

REF: 3 // Stock: Disponible

20 €

IVA incluído